söndag 18 april 2010

Loppislördag


Igår var det Loppispremiär i Åkersberga, med tivoli och sockervadd. Fynden lät vänta på sig men, det var roligt ändå. Jag hittade ett stringfat från 50 talet, en helt ny väska (som ser precis ut som min förra, har ju en vana att köpa samma sak om och om igen), en fin kopparslev och en tjusig kepa till riddaren.


Dagen till ära blev det pantertanten som åkte på, leopardtights och leopardtröja och resten svart. Inte så roligt kanske, men väldigt praktiskt om man ska ta sig fram genom det fyndsugna massorna.
Det var inte bara fyndsugna massor utan också miljarders barn där, och det spelade inte någon roll hur sakta man gick det lyckades ändå springa fram små småttingar framför fötterna på en. (råkade till och med välta en lite kulting i backen uops!)

Tyvärr hittade vi inga möbler alls på våran lilla runda, Myrornas i Ropsten, som vi också besökte var hutlöst dyrt, Stockholmspriser överallt. Så nu bär det kanske av till landet nästa helg för att hitta något vettigt i möbelväg.
Har ni några tips?

2 kommentarer:

  1. den här bloggen har en massa loppistips, i och runt sthlm..

    http://femtiotalsjakten.blogg.se/

    SvaraRadera
  2. trevligt med loppis! vi var på holmens idag men gjorde inga större fynd heller. har du det bra för övrigt? kram emelie

    SvaraRadera