fredag 11 maj 2012

...Wedding Bells...

Och nu är vi framme vi den finaste dagen i min lilla vegas-följetong. Ja eller den finaste dagen i mitt liv. Det går inte riktigt att beskriva hur bra den här dagen var. Men här får ni lite bilder från den.
Många som känner mig tror nog att det var lite av en hemlig plan att vi skulle gifta oss i Vegas. Men nej det var det inte. Vi tummade till och med på att vi inte skulle göra det. Men spontana som vi är så kunde vi inte hålla oss. Ringen inköptes på festivalen för $10 och blommorna köpte jag på macken/snodde från hotellet.
I brist på florist så funkar sårtejp alldeles utmärkt och vips så hade jag mig en brudbukett. Jag hade både något lånat, blått, gammalt och nu även något snott...haumm.. jag hur det nu var.
Klänningen har jag gjort själv och den tjusiga väskan hittade jag på festivalen dagen innan. Min Riddare var så tjusig i ny hatt och kostym, dog lite varje gång jag såg på honom.
Ja, ni ser ju själva, vilken man! Frank Sinatra släng dig i väggen.
Lite av en mirakelklänning, såg inte så himla gravid ut hela tiden. Inte ens pastorn som vigde oss trodde att det var bebis på gång.
Tobbe och Angelica var urtjusiga vittnen, omedvetet matchade och allt.
Då var det dags att åka..
Chuck väntade på oss med en vit limo...flott värre. Hann inte riktigt njuta av limofärden, nerverna hade börjat spöka lite nu och både jag och Riddaren fnittrade mest nervöst åt allt.
Efter lite pappersarbete så var det dags för den sista bilden som förlovade. Pastorn Belinda väntade vi altaret.
Jag trodde nog att en vigsel i Vegas mest skulle vara på skoj..ni vet lite sådär på låtsas. Att ceremonin skulle kännas lika fejk som blommorna i kapellet. Men det var precis tvärt om. Vi hade en helt underbar ceremoni, enkel men med precis det vi ville ha med. Patrik sa så fina löften och jag försökte spontan-hitta-på något lika fint. Vi grät, snyftade och skrattade oss igenom det hela och vi fick säga "I do" och höra hela bröllopstalet på engelska, något som jag alltid  fantiserat om sedan Elizabeth fick sin Mr Darcy. 
Snabbt gick det också för vips så var vi ute i solen igen och nu som maka och make.
Happy ending!


....ja det var ju inte riktigt slut där, men vi slutar där för den här gången...

5 kommentarer:

  1. Ni är så väldigt, väldigt fina!

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder! Så fina ni var! Grattis! Klänningen var underbar! Vad duktig du är! *kram*

    SvaraRadera
  3. Vad roligt, grattis igen!

    SvaraRadera