torsdag 16 februari 2012

Vintagehair och Kittynapping

Det har varit dåligt med uppdateringar denna vecka, men här kommer en från förra helgen. Jag höll då i en kurs i vintage håruppsättning. En liten grundkurs där jag visade hur man gör en pin curl på fina Frida som var snällt försöksdjur, och hur man lättast får till två lika victory rolls. 
Kursen hölls i min faster Tinas tjusiga butik i Skillingaryd. Det var himla kul och jag hoppas att jag får chansen att göra något liknande snart igen . Först var jag lite orolig att ingen skulle komma, men det dök upp både tjejer och killar och i alla åldrar och vi hade  jättetrevligt. 
Jönköpings-posten kom förbi och gjorde ett litet reportage, så om ni bor i närheten så kan ni säker få tag på en tidning.
Sen bestod resten av besöket i Småland av att gosa med diverse djur. Massa katter, några hästar och en liten Astor. Jag har under hela veckan gått och plockat diverse djurhår från mina vantar och jag ångrar fortfarande lite att jag och Frida inte kittynappade en lite bondkatt som ville åka bil med oss hem till Göteborg. 

2 kommentarer:

 1. Hej! Jag läste reportaget i tidningen. Det hade varit jätteroligt att vara med på det. Jag är själv intresserad av vintage, samlar lite på smycken från 40, 50 och 60-talet. Jag har pratat lite med kompisar i Vaggeryd och det skulle vara roligt om det gick att ordna liknande det i Skillingaryd. Vore det intressant? Isf kan jag höra mig för om lämplig lokal osv.
  Tack på förhand
  Anne Ekwurtzel

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej! va roligt du får gärna höra av dig till min mail Idunsredapple@yahoo.com
   kram Idun

   Radera