måndag 28 juni 2010

Tip the Velvet - a Midsummer night's dream


Ja det var ju ett litet tag sedan, men här kommer lite bilder från en magisk natt i Göteborgs slottsskog.

Vi började med lite festligheter hemma hos Cami.
Här är det syster Frida som fixar hår.


Cami och jag dansar mojito-dans, Cami var nämligen the mojito fairy och jag var älvdrottning.


syster Nea


fina blomster till håret



Jennys fina hår


Jenny och Angie var hemskt sommar fina



Sötaste Anni var med


Badrumsposering


tripp trapp trull


Jenny hade ett roligt nummer


Vi drack drinkar och dansade hela natten


men sen bröts förtrollningen och det var dags att ge sig ut i ett regnvått Göteborg, även feer och knyt blir ju lite trötta ( och hungriga, kvällen avslutades på järntoget och BK)


torsdag 24 juni 2010

Jordgubbar och Midsommar


Glad Midsommar alla!
Nu lämnar jag snart Stockholm för en fin och förhoppningsvis solig helg i Småland.
Hoppas ni får äta riktigt mycket jordgubbar, det tänker jag göra.

Tips
Om ni inte får tag på det fina söta gubbarna, så låt dom ligga och dra sig lite i koncentrerad flädersaft. Det funkar varje gång.


WCR + Metaltown


Bättre sent än aldrig, här kommer en liten sammanfattning av de fina dagarna vi hade i Göteborg på frihamnen.
Vi började med lite rondellhäng jag, riddaren, Em, Angie och Tobbe i väntan på att West coast riot skulle ta fart.


Spitfire och Nykelpigacider, det är fina grejer det.


Ett par överförfriskade nästan 17åringar tittade förbi och visade upp vad de hade under de minimala kiltarna, det kunde jag varit utan.


Ös på The Specials


Dagen gick snabbt och efter många bra band och mycket ölhäng så var det dags att avsluta med The Hives, som för övrigt hade väldigt snygg dekor.


Så var det äntligen fredag och istället för att vissa en massa bilder på band-långt-bort-som-vi-såg så blir det en massa bilder på det finaste bästa bandet av dom alla, Rammstein förstås.


Konserten är nästan lika mycket om framförandet som om musiken, och tyskarna är mästare på att bygga upp den där speciella stämningen. Jag skrattade, njöt, grät en skvätt och hade det alldeles underbart.


Här häller Till ett gnistregn på Flake, som sedan återuppstod med en sjukt glittrig kostym.


Flake


Konfetti


Fina killar

Jag och Riddaren var hemskt slutmoshade efter Rammstein att det blev hemgång direkt, men så som alla öste så betvivlar jag att det var många andra som hade någon energi kvar alls.


Dag 2 och moshpit på Bullet for my Valentine. Jag hade lite för ont i benen för att delta aktivt, men kul var det ändå.


Och så fick jag uppleva hur världen skulle se ut om det bara bodde metal/hårdrockare i den, inte helt fel men kanske lite enkelriktat.

När vi laddat upp med lite mat i magen var det dags för avslutning på en underbar helg,


det gjorde vi men en rejäl moshpit och mera ös än vi klarade av på Hatebreed.


Och fina InFlames.
Sen var vi verkligen helt slut.
Vi tackade för oss och började längta tills nästa år.

tisdag 22 juni 2010

I'm with Bääbis!


Ja det finns så många inlägg på hög nu så, jag känner nästan för att skippa dom helt och hållet, men det vore kanske synd. Då får ni ju inte alls se vad jag har haft för mig de senaste veckorna.

Så jag börjar från början, och det är med Min nya bäääbis. Det är en D5000 Nikon. Jag gick länge och velade men till sist var det D5000 som vann. Bra pris och mycket fina egenskaper fick mig på fall. Så nu ska det fotas på allvar, förbi är tiden av gryniga bilder. Jippii!

Jag kommer fortfarande använda min Canon, men bara vid oöma tillställningar och där man inte kan ha med sig en dsl-kamera.

tisdag 15 juni 2010

Livstecken

Hejhopp Alla!
Vill bara säga att jag inte försvunnit från jordens yta, utan bara har alldeles för roligt i Göteborg för att hinna med så mycket bloggande. Men jag kanske återkommer i morgon med lite kul.
Nu ska jag snart iväg och kika på nyaste avsnittet på True Blood, lyllo mig!
pusspuss på er!

torsdag 10 juni 2010

A midsummer night's dream - Tip the Velvetstyle


Just nu sitter jag och syr på vackert fluff på min klänning tills imorgon. Ska bli så himlar roligt att gå på Tip the Velvet igen, då jag missat ett par, men nu är det verkligen dags igen.
Hoppas ni kommer imorgon och om ni har bestämt er än så finns de biljetter kvar.

tisdag 8 juni 2010

Majgreven i Ösmo


Innan Burleskapader i lördags hann jag också med ett litet medeltidsevent ute i Ösmo. Det var hemskt skönt att andas lite lantluft, njuta av vidderna och träffa trevliga medeltidsnördar som jag.


Men om jag ska vara ärlig så tillbringade jag nog mest tid nere i hagen med dessa nya vänner. De var fjolårsföl som gillade att gosa, leka och äta upp min klänning. Bättre sällskap får man leta efter.

Sidenkorsetter från What Katie Did


Jag bara älskar denna färg. Det är dessutom en av det bästa färgerna man kan ha som rödhårig, så fint! Sidenkorsetter finns i olika former och färger hos What Katie Did

måndag 7 juni 2010

Burleskapader


I lördags var det då äntligen dags för Sveriges första Burleskfestival, ja den började ju egentligen redan på fredagen, men då var jag upptagen med annat. Så premiär för mig och riddaren, som tog på oss finstrasset och tog spårvagnen till ett soligt Kungsholmen.


På Teater Replica tog vi några öl och lyssnade till underbara Frauline von Wasserfall som sjöng så fint i foajén. Hennes Marlene Dietrich låtar fick oss att drömma oss bort till glammiga 30-tals fester.


Sen var det dags att inta våra platser i salongen. Vi var hemsk glada att vi köpt Vipbiljetter då det verkligen var värt att sitta framme vid scenen en sådan här kväll. Här ser nu
Jonas Södergren som spelade en lite trudelutt för oss. Nedan kommer ett litet sammelsurium av några av kvällens underhållare.


Lady Francescca


Welma Voluptious


Diamond Garter Gals med Amelie Calamity Bondage


Ivoncita




tres magnific!




Tea Time


Fräulein Frauke


Kandi von Kane


Det var hemskt fina nummer och partyhumöret var på topp, men till vår stora skräck så hade vi druckit Teater Replica torrt och festen dog tyvärr lite efter det. Törstiga som vi var så gick vi vidare och drack öl på ett annat ställe. Där kom jag och riddaren på en massa dumheter som vi vill göra i sommar, men mer om det senare. Nöjda och glad åkte vi sedan hem efter en mycket trevlig kväll.


XoXoXo

lördag 5 juni 2010

Once apon a time...


Godmorgon!
Nu bär det av ut i medeltiden igen ( inte så sugen om jag ska vara ärlig, att leka medeltid 4 helger av 4 i maj har gjort mig lite mätt).
Men nu blir det bara några timmar, för att sedan komma hem och svida om till Burleskapader ikväll.
( bilden är tagen föra året på Kapitel/Visby)