måndag 7 juni 2010

Burleskapader


I lördags var det då äntligen dags för Sveriges första Burleskfestival, ja den började ju egentligen redan på fredagen, men då var jag upptagen med annat. Så premiär för mig och riddaren, som tog på oss finstrasset och tog spårvagnen till ett soligt Kungsholmen.


På Teater Replica tog vi några öl och lyssnade till underbara Frauline von Wasserfall som sjöng så fint i foajén. Hennes Marlene Dietrich låtar fick oss att drömma oss bort till glammiga 30-tals fester.


Sen var det dags att inta våra platser i salongen. Vi var hemsk glada att vi köpt Vipbiljetter då det verkligen var värt att sitta framme vid scenen en sådan här kväll. Här ser nu
Jonas Södergren som spelade en lite trudelutt för oss. Nedan kommer ett litet sammelsurium av några av kvällens underhållare.


Lady Francescca


Welma Voluptious


Diamond Garter Gals med Amelie Calamity Bondage


Ivoncita
tres magnific!
Tea Time


Fräulein Frauke


Kandi von Kane


Det var hemskt fina nummer och partyhumöret var på topp, men till vår stora skräck så hade vi druckit Teater Replica torrt och festen dog tyvärr lite efter det. Törstiga som vi var så gick vi vidare och drack öl på ett annat ställe. Där kom jag och riddaren på en massa dumheter som vi vill göra i sommar, men mer om det senare. Nöjda och glad åkte vi sedan hem efter en mycket trevlig kväll.


XoXoXo

5 kommentarer:

 1. Läckert, jag vill också vara med på sådant där skoj! Varför bor jag kvar här uppe?

  SvaraRadera
 2. Vad söta ni är på sista bilden!

  SvaraRadera
 3. Är det en stilig mustasch jag anar på sista bilden? (ja..inte på dig alltså..)?

  Kram,
  Anna

  SvaraRadera
 4. såg ju jätteroligt ut! läste nåt om att det bli en till i typ september eller vad det var?? kanske skulle ta o öva in det där numret. :D

  SvaraRadera