söndag 28 mars 2010

Vintagemässa och Helgbestyr


Så här chockad är jag över hur snygga mina nya glajor är *hihi* måste ju släng mig med lite stockholmska nu när jag bor här.
Dessa skönheter hittade jag på Vintagemässan som var på Strand igår. Jag fick fri entre av finfina Jessica på Vintagepotalen.
Tyvärr blev det bara en liten klänning till, hade hoppats på lite mer, men det mesta var i pytteminiformat, är man en 38 så är man.
Jag och min kära riddare gav till sist upp och flydde trängseln inne på Strand, för att istället promenera över fina söder och ta en stor öl på Kvarnen.


I brist på spenderade pengar igår så var vi nödgade att spendera lite idag, Detta moderna monster fick komma med hem. Men nyinflyttade som vi är så får den bo på en flyttkartong. tjusigt va?


Efter en så ansträngande shoopinghelg så tänker jag ta igen mig i badet med fina tidningar och massa bubblor. Kolla in Minnenas Journal med special om Lill-Babs, en helt ny tidning tror jag.
hejsvejs!

2 kommentarer:

  1. kul med ny blogg!! du får ta o lägga upp lite bilder på hur lägenheten ser ut. kraaaam! PennyDoll

    SvaraRadera
  2. Riktigt snygga glasögon! jag besökte vintage mässan på söndag, då var det rätt så lugnt. Men jag antar att de bästa fynden var borta då... :)

    SvaraRadera