lördag 23 juni 2012

Semester

Just nu ligger jag och vilar mina uppsvullna fötter i Annexet. Och vad passar då bättre än att läsa nya numret av Min Boudoir. Den perfekta semesterlektyren för mig, fint reportage om viva las vegas och drömma sig tillbaka till och sött litet uppslag om hur man skaffar vintagestilen till den lilla bebisen.
Nu ska jag ta en chokladbit till och njuta ordentligt av semestern. Hoppas ni kan göra detsamma.

fredag 15 juni 2012

Cut their guts - roller derby

Imorgon är det  dags för bout, och ni kommer väl! 
om ni inte har köpte era biljetter än, så gå in här.

onsdag 13 juni 2012

Ur telefonen

Följ mig gärna på Instagram....@idunsredapple heter jag..suprise...öh..not.

lördag 9 juni 2012

Förra helgens dagens

Usch jag är ju typ sämst på att lägga upp dagens outfit när jag tar en....denna är iallafall från förra helgen. Inget nytt direkt, mamma jeans från h&m, toppen har jag sytt själv, typ efter denna bild.

tröjan är gina tricot och scarfen har jag ingen aning var jag hittade den. 
Idag promenarade jag och riddaren ner till stan, hann med både Holmens marknad och andralång-dagen. 
Den senare var nog lite överskattad, men hade säkert varit mycket bättre om jag hade haft en kall öl i handen   Snart kommer syster Linnea och myser med oss och jag tänker stoppa ner mina elefantfötter i fotbadet.

torsdag 7 juni 2012

Nationaldag

Skönt med en ledig dag mitt i veckan. Vi njöt lite extra genom att åka på litet äventyr till tjolöholms slott. Himla fint och som gjort för en tjusig picknick senare i sommar. Jag hade på mig blå strumpor och gul tröja dagen till ära, sen kompletterade jag outfitet med gympadojor, som tyvärr är det ända som mina fötter går i nu. Lite mer än en månad kvar nu och jag är riktigt less på att känna mig som ett svullet mumintroll.
gravidgnäll over n out!

lördag 2 juni 2012

H&M for Water

Vi är så hemskt bortskämda i Sverige. Ja menar här simmar vi runt i dricksvatten, då man i andra delar av världen måste gå mil för att hämta vatten som är någorlunda tjänligt att dricka. 
Själv tänker jag alldeles för sällan på denna lyx. Det slår en när man är utomlands och allt smakar klor eller man  måste köpa stora flaskor med vatten, då det som kommer ur kranen mest luktar avlopp. 
 Det är då jag kommer hem till Sverige och kan uppskatta det vi har här lite extra. 
Något av det absolut bästa som jag gillar att göra på sommaren är att ta ett sent dopp i någon insjö. Just då när det är lika varmt i vattnet som det är i luften och vattnet ligger helt spegelblankt på sjön. De där första simtagen i det svarta vattnet och smaken av svensk sommar i munnen. Sådana minnen kan jag leva på hela året. 

så var vill jag komma med detta...jo kolla in h&m nya kollektion. Den är både fin, retro-inspirerad och så går 25% av pengarna till olika vattenprojekt. 
win-win
 

fredag 1 juni 2012

Dr martens - habegär igen.


Alldeles sedan jag köpte mina första dr Martens när jag var 14-någonting och bara lyssnade på the Doors och Nirvana, så har detta fina skomärke haft en speciell plats i mitt skohjärta. I alla väder ha man knatat runt i dessa fina kängor och jag har nog aldrig använt ett och samma par under så lång tid som jag nu har haft mina knähöga kängor. I vintras köpte jag den högklackade varianten Darcy och jag kan inte vara mer nöjd.  Och där tänkte jag....nu får det nog vara bra med dr martens ett tag. 

Men så fel av mig...då visste jag ju inte att de listiga skomakarna planerade att göra kängor med Morris-mönster på.
Aaarrrggghhhh!!
Som ni kanske vet så är Morris min absoluta favorit-tapet-mönster-makare och jag saknar min fina morristapet som jag hade i köket i majorna.  
Sko-habegär är svårt att bli av med och vi får väl se hur länge jag klarar att stå emot denna gång, men det kanske är lika bra att bereda plats i skohyllan redan nu.